Tässä numerossa

Nykylehti on notkea ja nopea

Lehti ei kuole, mutta mukautuu ja monipuolistuu. Nykyaikainen lehti on monipuolinen, nopea ja toimii yhä useammalla alustalla tarjoten uusia mahdollisuuksia. Verkkojulkaisu on ekologinen vaihtoehto, jolla pyrimme tavoittamaan entistä laajempia yleisöjä. Verkkolehdellä pystymme tuottamaan tilaajillemme – opettajille, vanhemmille, kasvatusalan ammattilaisille – entistäkin ajankohtaisempaa materiaalia ilman paino- ja postitusviivettä. Viestintätarpeisiin voidaan reagoida nopeammin mitä painotuotteella.

Vain tilaajille.

Lue »

Syksyn kuulumiset kentältä

Freestyle-päihdekasvatuskampanja on yksityinen yhteiskunnallista työtä tekevä yritys, joka tarjoaa kouluille ilmaista päihdekasvatusta.Työmme on päihteettömien elämäntaitojen vahvistamista ja päihdeasenteisiin vaikuttamista! Koulukoulukierrokset on tänä syksynä aloitettu Espoosta, Siikajoelta ja Oulusta! Tavataan tienpäällä! Ilmoita oma koulusi jonoon!

Vain tilaajille.

Lue »

Päihdyttävä pelaaminen  

Usein peliriippuvuus kehittyy salakavalasti. Ensin kilautellaan vain muutamia kolikoita huoltoaseman peliautomaatilla. Vuosien päästä saldona voi olla kymmenientuhansien velat ja lainaa antaneiden ystävien sekä luottotietojen menetys.

Vain tilaajille.

Lue »

Woimalan väki tuntee päihdemaailman pimeyden 

Pohjois-Pohjanmaalla toimivassa Woimalassa tarjotaan sosiaalista kuntoutusta päihdeongelmaisille. Muutamassa vuodessa taloon on muodostunut tiivis ja lämmin yhteisö, joka tuo tukea ja turvaa asiakkaidensa arkeen. 

Vain tilaajille.

Lue »

Rohkeutta on olla avoin

Duudsoneiden Jarno Laasala on oppinut, etteivät hurjat temput sittenkään ole pelottavinta maailmassa. Todellista itsensä voittamista on oman haavoittuvaisuutensa näyttäminen. Se jos mikä vaatii rohkeutta.

Vain tilaajille.

Lue »

Nuorten syrjäytymistä opinnoista ennaltaehkäistään vaikuttavuusperusteisella toimintamallilla

Helsingin Diakonissalaitos (HDL) laajentaa yhteistyössä oppilaitosten kanssa menestyksekästä Vamos-toimintaansatoisen asteen ammatillisiin opintoihin. Vamos-toiminta auttaa syrjäytymisvaarassa olevia 16–29-vuotiaita nuoria, joita huolettaa esimerkiksi arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat tai koulu- ja työelämään pääsy. 2. asteen Vamos -toimintamallejapilotoidaan elokuusta alkaen toisen asteen ammatillisten opintojen parissa Suomen Diakoniaopistossa (Helsinki, Lahti, Oulu), Turun ammatti-instituutissa ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniassa lukukauden …

Nuorten syrjäytymistä opinnoista ennaltaehkäistään vaikuttavuusperusteisella toimintamallilla Lue lisää »

Vain tilaajille.

Lue »

Häiritsevä palaute -sivusto antaa ohjeita ja tukea vihapuheen käsittelyyn

Uusi Häiritsevä palaute -verkkosivusto tarjoaa apua työhön liittyvän kuormittavan palautteen käsittelyyn ja ennaltaehkäisyyn. Sivusto korostaa, että häiritsevä palaute ei ole yksittäisen työntekijän ongelma, vaan koskee koko organisaatiota. Yhteiskunnassa käytävän julkisen keskustelun kannalta on tärkeää, että häiritsevästä palautteesta huolimatta asiantuntijat osallistuvat keskusteluun ja päätöksentekoon. Helposti saavutettavalle, maksuttomalle ohjemateriaalille on suuri tarve, sillä mediavälitteinen häiritsevä palaute on …

Häiritsevä palaute -sivusto antaa ohjeita ja tukea vihapuheen käsittelyyn Lue lisää »

Vain tilaajille.

Lue »

Aikuinen PIKKU G: ”Ei mitään puoliteholla”

Hysteriaa ja suosiota, etsikkovuosia ja erehdyksiä. Oppivuosia ulkomailla, opiskelua, politiikkaa ja bisnestä. Kaiken jälkeen, nyt vuonna 2019 Henri Vähäkainu, 32, on yhä Pikku G, jonka tuoreen kolmannen albumin nimi on kuvaavasti Kilometrit.

Vain tilaajille.

Lue »

SOBERISMIA – jatkotarinan 12.osa

Torstai 31.7.2014 Puolentoista tunnin yöunien jälkeen, herätyskello soi eilen yhdeltä yöllä, oli tullut aika lähteä kiipeämään. Leirissä vallitsi täysi hiljaisuus ryhmän pukiessa päälleen useita kerroksia vaatteita, pakatessa kiipeilyreppuja, laittaessa jalkaan ylävuorikenkiä, cramp-oneja ja gaiterseja ja viritellessään otsalamppujaan pilkkopimeässä. Kukaan ei puhunut, kaikki keskittyivät edessä olevaan suoritukseen. Kolmelta lähdimme lumikissalla kapuamaan noin viiteen tuhanteen metriin mistä …

SOBERISMIA – jatkotarinan 12.osa Lue lisää »

Vain tilaajille.

Lue »
Vieritä ylös

Kirjaudu tästä