Kumppanuusvanhemmuus-ohjelman Jenni Alexandrova

Jalat maassa kohujen keskellä

PÄÄKIRJOITUS: Torilla tavataan 

Huonomaineinen Tor-verkko nousi uutisiin joulukuussa 2019, kun tulli, keskusrikospoliisi ja syyttäjälaitos tiedottivat huumetutkinnasta, joka käynnistyi keväällä Tor-verkossa toimineen kauppapaikka Silkkitien verkkopalvelimen takavarikoinnista. Palvelimelta saatujen tietojen pohjalta tutkinnan kohteena on nyt tuhansia suomalaisia, joiden epäillään ostaneen ja myyneen huumeita.

Vain tilaajille.

Lue »

Jenni Alexandrova – Jalat maassa kohujen keskellä

Radiotoimittaja ja televisiojuontaja Jenni Alexandrova saapuu tapaamiseen rennossa joulunpunaisessa mekossa ja tyylikkäisiin saappaisiin verhotut jalat tukevasti tolppakoroilla maassa.  Tuoreimmat otsikot ovat koskeneet hänen eroaan ja tulossa olevaa dokumentaarista televisio-ohjelmaa kumppanuusvanhemmuudesta, jota hän juontaa. Molemmilla aiheilla on kerätty kohuklikkejä, joissa kiteytyvät tämän unelmiaan rohkeasti todeksi elävän kuvakauniin toimittajan työn varjopuolet: Yksityisyyden menetys, ja paikoin lähes vihapuheeksi …

Jenni Alexandrova – Jalat maassa kohujen keskellä Lue lisää »

Vain tilaajille.

Lue »

Kuulumisia kentältä, joulukuu 2019

Joulukuu on kouluilla kiireistä aikaa. Tämä on näkynyt meidän kalenterissamme loppuvuotta kohti hiljenevinä viikkoina. Marraskuussa ehdimme sen sijaan kiertää vielä useammalla koululla ja vierailimme myös paikoissa, joissa kävimme jo aiemmin tänä syksynä. On ollut palkitsevaa nähdä, työmme on koettu niin tärkeäksi, että meidät on pyydetty samoihin paikkoihin jatkamaan työtä vielä uudestaan näinkin lyhyen ajan sisällä. 

Vain tilaajille.

Lue »

Katso kiusaajaa silmiin!

Koulukiusaaminen on vakava ongelma. Vaikka kiusaaminen on hiljalleen vähentynyt, se on saanut myös uusia muotoja, jotka tekevät siihen puuttumisen vaikeaksi. Miten kiusaamista vastaan voidaan taistella yhdessä?

Vain tilaajille.

Lue »

SUMMANEN: Hei! Olisiko teillä hetki aikaa puhua ilmastonmuutoksesta?

Petteri Summasen kolumni 4/19. ” Kun vuosikymmenten jälkeen ilmastonmuutoksen vastainen taistelu alkaa konkretisoitua,
joudumme arvioimaan nykyisiä kulutustottumuksiamme. Ihan kylmää ajatella, kuinka olemme
lyhyessä ajassa oppineet törsäämään. Suorastaan hävettää todeta, kuinka itsestäänselvänä olen
pitänyt oikeuttani karata vuosittain pakkasta pakoon kaukoidän trooppisiin paratiiseihin.”

Vain tilaajille.

Lue »

SOBERISMIA – jatkotarinan 13.osa

Seuraavat merkinnät ovat päiväkirjastani, jota aloin kirjoittaa raitistuttuani syyskuussa 2012. Freestyle julkaisee Soberismia – Kalliosta kukkulalle -nimisen kirjani jatko-osina yksinoikeudella.

Vain tilaajille.

Lue »

Uusin numero 4/2019 tulossa kokonaisuudessaan pian!

Vieritä ylös

Kirjaudu tästä