Tässä numerossa

Arvovalintoja huumekaupoilla ja päihdetyötä pimeässä verkossa 

Tämä vuoden viimeisin verkkolehtemme sisältää useita puhuttelevia artikkeleita, joista nostan tähän esittelyyn kolme. Ensinnäkin, huumetalouden hiilijalanjälki. Harva tulee ehkä ajatelleeksi, että huumeillakin on merkittävä hiilijalanjälki, kun otetaan huomioon niiden tuotannon eri vaiheet viljelystä jalostukseeen sekä kuljetuksesta myyntiin mahdollisesti jopa maapallon laidalta toiselle. Sekä luonnonkasveista jalostettujen että synteettisen aineiden tuotantoketjussa on usein useita eettisiä ja ekologisia …

Arvovalintoja huumekaupoilla ja päihdetyötä pimeässä verkossa  Lue lisää »

Vain tilaajille.

Lue »

ISMO LEIKOLA – Sopivasti erilainen koomikko

Stand up -koomikko Ismo Leikola lensi kesällä Los Angelesista Suomeen koronaa karkuun. Tällä hetkellä hän keikkailee Suomessa ja viimeistelee ensi vuonna ilmestyvää kirjaansa. Leikola kertoo, miten hänestä oikein tuli koomikko ja maailman hauskin mies, joka tunnistetaan ympäri Yhdysvaltoja.

Vain tilaajille.

Lue »
KUVA LEHTIKUVA

Tupakaton nikotiininuuska on uusi tapa myydä nikotiinia

Tupakkansa tumpanneet nuoret ovat siirtyneet käyttämään siististi pusseihin pakattua nuuskaa. Uusimpia tupakkateollisuuden keksintöjä ovat nikotiininuuskat, jotka sisältävät usein huomattavasti enemmän nikotiinia kuin tupakkanuuskat. Makuja on lukemattomia erilaisia ja esikuvia riittää poptähdistä urheilusankareihin. Mitä ilmiöstä pitäisi ajatella?

Vain tilaajille.

Lue »

Dan ”Uniikki” Tolppanen: ”Masennusta ei hoideta meditoimalla”

Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, on kuluneiden vuosien saatossa noussut varovaisestikin arvioituna kymmenien tuhansien silmäparien eteen niin pienempien ravintoloiden lavoilla kuin stadioneiden jättilauteillakin. Ja samanaikaisesti sairastanut masennusta ja paniikkihäiriötä.

Vain tilaajille.

Lue »

Nuorisotyö tuo toivoa pimeyteen

Jalkautuva nuorisotyö tarjoaa matalan kynnyksen apua ja arkisia kohtaamisia, jotka ovat osalle nuorista elintärkeitä. Korona-aikana työn tarve on alkanut korostua kriittisellä tavalla. 

Vain tilaajille.

Lue »

Sankaritarina

”There goes my hero, watch him as he goes. There goes my hero, he’s ordinary.” Noin laulaa Dave Grohl Foo Fightersin kappaleella My Hero. Tarinan mukaan Grohlilla, joka itse on miljoonien ja taas miljoonien ihailema, ei ole koskaan ollut rock-roolimallia, jota hän olisi ihaillut tai katsonut ylöspäin. Sen sijaan hän ihailee tavan ihmisiä, jotka selviävät …

Sankaritarina Lue lisää »

Vain tilaajille.

Lue »

Kuplivaa

Petteri Summasen mielestä viestintälaitteisiin tulisi asentaa alkolukko. Sillä internet ei unohda.

Vain tilaajille.

Lue »
Vieritä ylös

Kirjaudu tästä