Päihde­kasvatus

Laadukasta päihdekasvatusta kouluille
Kampanja, jossa annetaan maksutonta päihdekasvatusta 5.–9. luokkalaisille.
Lue lisää

Koulu­vierailut

Ilmoita koulusi jonoon
Koulutetut kasvatusalan ammattilaiset kiertävät kouluissa ympäri Suomea.​
Lue lisää

Freestyle-lehti

Tue työtämme tilaamalla verkkolehti
Elämänsuojelun lifestyle-lehti, joka käsittelee raikkaasti ajankohtaisia ilmiöitä.
Lue lisää

Mukana tukemassa

Ajankohtaista

Freestyle mukana ilmastotalkoissa!

Freestyle-lehti tulee ilmestymään jatkossa verkkolehtenä! Verkkojulkaisu on ekologinen, nopea ja käytännöllinen vaihtoehto, jolla pyrimme tavoittamaan entistä laajempia yleisöjä. Ensimmäinen verkkolehti saadaan julki syyskuun aikana. Olemme täällä toimituksessa innoissamme uuden edessä! Verkkolehdessä uutisvirta ei ole painoprosessin vanki, vaan sisältöä voi täydentää milloin tahansa. Verkkolehden hiilijalanjälki on nolla!  Ja kun lehden postittaa, se on heti perillä. Luopuessamme printtilehden paino-ja postituskuluista pystymme myös kohdentamaan myyntituotot entistä laajemmin koulutyöhömme. Ulkopuoliselle päihdekasvatukselle on kouluilla kova kysyntä ja todellinen tarve, johon pystymme tulevaisuudessa vastaamaan entistä kattavammin, kunhan Sinä pysyt yhä matkassamme!

Saat tilauksen yhteydessä tunnuksen, jolla pääset kirjautumaan sisään Freestyle-lehden kotisivuilta löytyvään palveluun. Kestotilaajana saat käyttöösi digitaalisen arkiston, jossa pääset helposti lukemaan myös aiempien lehtien mielenkiintoisia juttuja. Skaalautuvaan verkkolehteen pääset kätevästi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, missä ja milloin tahansa. Näin myös nuorisotyössä ja opetuksessa hyödynnettävät vinkit, tarinat ja artikkelit kulkevat aina helposti mukanasi, laitteesta riippumatta. Sinun tuellasi Freestyle-päihdekasvatuskampanja tavoittaa yhteiskunnallisella yritystoiminnalla jopa 10 000 nuorta vuodessa. Tilaamalla verkkolehteä annat meille mahdollisuuden auttaa kouluja nykyaikaisessa ehkäisevässä päihdetyössä – eettisesti ja ekologisesti!

Freestyle-päihdekasvatuskampanja

Kampanja tarjoaa ympäri Suomen maksutonta päihdekasvatusta 5.-9.luokkalaisille. Osallistava päihdekasvatuksemme on monipuolisen tiedon ja eri näkökulmien esittämistä, joka mahdollistaa päihdekysymysten kriittisen pohdinnan sekä niiden pohjalta tehdyt tietoiset valinnat. Kannatamme vuorovaikutteisia työtapoja ja oppimista omien oivallusten kautta.

Koulutetut kasvatusalan ammattilaiset kiertävät valtakunnallisesti kouluilla omavaraisen rahoituksen turvin. Kouluvierailut rahoitetaan telemarkkinoinnilla myytävällä kampanjan omalla Freestyle-lehdellä. Emme ota vastaan lahjoituksia. Työtämme voi tukea tilaamalla Freestyle-lehden. 

FS-Kustannus Oy on yhteiskunnallista työtä tekevä yksityinen sosiaalinen yritys, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua päihteistä, edistää terveellisiä elintapoja ja humaaneja asenteita. Päihdekasvatuksemme on monipuolisen asiallisen tiedon ja päihdeilmiön eri näkökulmien esittämistä, jotka mahdollistavat päihdekysymysten kriittisen pohdinnan sekä tietoiset valinnat. 

Kouluvierailut 2019

(Kouluvierailut-välilehdellä koko lista kaikista vierailuista)

TAMMIKUU 2019

 • 24.-25.1.2019 JYVÄSKYLÄ, Kuokkalan yhtenäiskoulu (7.luokat)

HELMIKUU 2019

 • NILSIÄ, Nilsiän yhtenäiskoulu
 • VKO 8 OULU (siirretty sairastapauksen vuoksi)

MAALISKUU 2019

 • 7.-8.3.2019 SEINÄJOKI, Pruukin koulu  
 • 12.-14.3.2019 PORVOO, Albert Edelfeltin koulu 
 • 26.3.-29.3.2019 JYVÄSKYLÄ, Kuokkalan yhtenäiskoulu (syksyllä käymättä jääneet vuosiluokat + vanhempainilta 26.3 klo 18)

HUHTIKUU 2019

 • 1.-3.4. HANKASALMI, useiden koulujen kierros
 • 4.4. MULTIA, Sinervän koulukeskus
 • 11.4. JYVÄSKYLÄ, Mankolan yhtenäiskoulu
 • VKO 15 RAUMA, Nanun koulu, Raumanmeren peruskoulu, Nortamon peruskoulu ja Rauman normaalikoulu
 • 16.4.-17.4. OULU, Kaukovainion koulu

SYYSKUU 2019

17.9 Espoo, Ymmerstan koulu

25.9 Siikajoki, Gumeruksen koulu

 

LOKAKUU 2019

Kempele, Ylikylän koulu

Tyrnävä

Oulu, Paulaharjun koulu

Oulu, Merikosken

 

KEVÄT 2020

Helsinki Yhteislyseon koulu

Turku  – Raisio

 

Lehden tilaaminen ei vielä automaattisesti aktivoi vierailuamme, vaan tilaajan tulee olla yhteydessä meihin ja tehdä varaus. Vierailut toteutetaan varausjärjestyksessä maantieteellisten mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoita koulusi jonoon: 

mirkka@freestylelehti.fi tai laura@freestylelehti.fi


Lehden tilaajapalvelu: 

Suomen Funlife Kustannus Oy

asiakaspalvelu@sflk.fi

Puhelin 044 7001777 ma-pe klo.12-15

Lehden tekijäkaartia

Vieritä ylös

Kirjaudu tästä