Yksityisyydensuojaseloste

Tämä yksityisyydensuojaseloste koskee Freestyle-lehden verkkosivujen kontaktointilomakkeella annettuja tietoja.

Tietojen käsittelijä:

FS-kustannus Oy

Keiden tietoja käsittelemme

  • Lukijat
  • Sidosryhmät
  • Yhteistyökumppanit ja potentiaaliset yhteistyökumppanit

Mitä tietoja käsittelemme

Käsittelemme vain välttämättömiä tietoja, jotka asiakas tai asiakkaan yhteyshenkilö itse toimittaa:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tietojen käsittelyn tarkoitus

Tietojen käsittelyn tarkoituksena on hoitaa asiakassuhdetta, mahdollistaa tilausten tekeminen sekä tuotteiden toimittaminen.

Tietojen lähde

Tiedot saadaan suostumuksella asiakkaalta itseltään tai hänen yhteyshenkilöltään.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietoja vain asiakassuhteen hoitamiselle tarpeellisen ajan.

Tietojen tallentaminen ja suojaaminen

Emme tallenna mitään tietojasi nettisivujemme kontaktointilomakkeen perusteella.

Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet:

Tarkastusoikeus:

  • Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus:

  • Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto:

  • Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Poisto-oikeus:

  • Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen poistamme tietosi.

Valitusoikeus:

  • Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Mikäli haluat käyttää jotain yllä mainituista oikeuksistasi, olethan yhteydessä sähköpostitse:
  • info@freestylelehti.fi

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet huolehtimaan henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja oikeellisuuden. Henkilötietojen käsittely tapahtuu henkilötietolainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä noudattaen.

Vieritä ylös

Kirjaudu tästä